Každoročne sa tešíme na novinky Coccinelle, pretože nás dokáže vždy niečím prekvapiť:-). Verné milovníčky tejto značky vedia, o čom hovoríme a pre tých z vás, ktorých ešte nevlastnia ani jeden kúsok máme tipy na nevšedné modely, ktoré dokážu chytiť za srdce.

Jedným z ikonických kúskov je určite rad kabeliek Arlettis, ktorá sa každoročne vracia a očarí svojím spracovaním. Pokiaľ rady nosíte jednoduché outfity, ktoré doplníte dizajnovým top kúskom v podobe výraznej kabelky, je to správna voľba. Výrazná kovová spona v tvare strmeňa je na neprehliadnutie.

Veľmi obľúbeným typom je atraktívny crossbody Beat. Model, ktorý využijete pri pochôdzkach mestom alebo pri cestovaní. Môžete ho nahradiť aj novým typom crossbody Liya s výrazným tkaným popruhom s logom značky.

Jarná kolekcia je tiež plná noviniek, ktoré spájajú eleganciu a praktickosť. Nájdete tu úžasné shopperky radu Brume, ktoré svojim jednoduchým poňatím a ľúbivým tvarom umožnia nosenie viacerých vecí bez toho, aby stratili svoj glanc, rovnako tak ako variabilný model Hop On.

A na záver vás ešte odkážeme ešte na jednu novinku a síce na očarujúce kabelky radu Binxie, ktoré v sebe snúbia ženskosť a štýl.

Určite na ne pozrite, stojí za to!