Nová jesenná kolekcia od talianskej značky Ripani vám prináša výnimočnú kombináciu elegancie a funkčnosti.

Kolekcia ponúka nielen prvotriedne spracovanie, ale taktiež zahŕňa širokú paletu krásnych farieb, ako je hlboká petrolejová, teplá hnedá a zastrená biela, ktoré dokonale ladia s jesennou atmosférou.

Aké sú naše odporúčania z hľadiska predajnosti a spätnej väzby zákazníčok?

Medzi kancelárske bestsellery patria modely Malva a Palermo, ktoré svojim jednoduchým, nadčasovým dizajnom, funkčnosťou a luxusnými detailmi stoja za to zaobstarať. Tieto kabelky nielenže doplnia váš profesionálny outfit, ale tiež vám poskytnú potrebný komfort pre hektický pracovný deň bez toho, aby ste museli oželieť eleganciu a šarmantný vzhľad.

Pokiaľ sa naopak chystáte na voľnočasové dobrodružstvo, nechajte sa očariť hobo modelmi Ancora a Brennero. Tieto štýlové kabelky, rovnako z teľacej kože, sú ideálnym spoločníkom na voľné chvíle, či už sa vydávate na prechádzku mestom alebo relaxujete pri káve v obľúbenej kaviarni. Sú vďaka použitej koži mäkkučké, poddajné, skvele sa nosia a poskytnú Vám veľkorysý priestor pre všetko potrebné.

Za nás si veľký obdiv zaslúžia prešívané modely Arezzo. Naozajstná dokonalosť!!!

Buďte pripravení na jeseň s módnymi kúskami, ktoré vás nielen očaria svojím vzhľadom, ale tiež vám zaistia pohodlie a trvanlivosť.

A nezabudnite, že pokiaľ si nebudete vedieť rady, sme tu pre vás, pripravení vám pomôcť s výberom. Radi vám pomôžeme nájsť ten správny kúsok, ktorý vám dokonale padne...